Kalme zee

Stille Wateren

Diepe Gronden

Beeldcreatie  voor  een  beter  klimaat

Storm wolken

2010

Sinds 2010 heeft de planeet een toename gezien van 50% in overstromingen en extreme regenval

Death Valley

2050

De drinkwatervoorraad zal in Nederland rond 2050 onder hoge druk komen te staan

.JPG

2100

In 2100 wordt er een zeespiegel stijging verwacht van 1 tot 3 meter

Wat  wij  doen

De effecten van de klimaatcrisis in Nederland

De klimaatcrisis veroorzaakt wereldwijd grote problemen en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen, maar ook binnen Nederland kunnen wij deze gevolgen niet langer negeren.
 

Onder andere aan de hand van de klimaatscenario’s van het KNMI, fotograferen wij de effecten van de klimaatcrisis op onze leefomgeving. Om een compleet beeld te kunnen geven van de betreffende gevolgen, willen we reizen naar verschillende locaties in Nederland. Zo zoeken we natuurgebieden op, waar ecosystemen gevaar lopen, en portretteren we mensen die in hun dagelijks leven veel te maken hebben met de gevolgen van klimaatverandering.

 

De beelden worden verzameld in een boek, waarin het achterliggende onderzoek en bijzondere verhalen een grote rol zullen spelen. We zijn vastberaden om de klimaatcrisis in Nederland zichtbaar te maken en hiermee bij te dragen aan het creëren van oplossingen.

Help mee het

klimaat te redden

We leven in een tijd waarin klimaatverandering actief ons dagelijks leven beïnvloedt, een tijd waarin de natuur en de mensheid onmiddellijk gevaar lopen en een tijd waarin klimaatverandering binnenkort onomkeerbaar zal zijn. Maar we leven ook in een tijd waarin dit immense probleem wordt genegeerd en grotendeels over het hoofd wordt gezien. We moeten actie ondernemen, nu het nog kan.

 

Al decennialang maken generaties onze samenleving verontrust over de gevolgen van klimaatverandering. Economische belangen en de wil van het individu hebben altijd gewonnen.

 

Bij Stille Wateren zijn we met ons vijven vastbesloten om een ​​beter begrip te krijgen van de impact die klimaatverandering al heeft op onze leefomgeving. We hopen je ogen te openen door onze opleiding te gebruiken bij het creëren van beelden. We hopen samen met jou, het klimaat te redden.

svdr_cr02.jpg

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

©2021 - Stille Wateren

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now